Απόλυτη σοβαρότητα και επαγγελματισμός σε κάθε υπόθεση.

Η εχεμύθεια στην δουλειά μας είναι το Α και το Ω.

Συνεργαζόμαστε με την ΕΛ.ΑΣ, γενετιστή και προγραμματιστές.

Διαθέτουμε από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα Πανελλαδικά.

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Νίκος Πελεκάσης και Συνεργάτες

Υπηρεσίες Ντετέκτιβ - Ιδιωτικές έρευνες στην Αθήνα

Το γραφείο στην ΑΘήνα λειτουργεί  επιτυχώς από το 1980 έως σήμερα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και δίκτυο συνεργατών μας, παραμένει συνεχώς ενήμερο σε όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των ιδιωτικών ερευνώ. Μέσω σεμιναρίων τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καταφέρνουμε έτσι να σας παρέχουμε Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η εχεμύθεια, η ασφάλεια και η αμεσότητα είναι οι βασικές αρχές του γραφείου μας.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται τόσο σε προσωπικές όσο και επαγγελματικές υποθέσεις, με αντίστοιχη επιτυχία στην εκάστοτε περίπτωση, πολλές εκ των οποίων έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 χρόνια λειτουργίας του γραφείου έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα, Πειραιά αλλά και στην επαρχία, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά

Γνωρίζουμε τον χώρο τον ιδιωτικών ερευνών όσο κανένας άλλος. Η σύγχρονη τεχνολογία μας και η εμπειρία του παρελθόντος, είναι το κλειδί για κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε.

Γραφείο Νίκος Πελεκάσης, ΑΘήνα, Πειραιάς

Φωτογραφίες από το Γραφείο Ερευνών Μας

Οι Κορυφαίοι Πελάτες του Γραφείου Ερευνών Μας

Διαβάστε τα τελευταία νέα μας στη σελίδα μας στο Facebook
TOP