Εταιρικό Προφίλ

Απόλυτη σοβαρότητα και επαγγελματισμός σε κάθε υπόθεση.

Η εχεμύθεια στην δουλειά μας είναι το Α και το Ω.

Συνεργαζόμαστε με την ΕΛ.ΑΣ, γενετιστή και προγραμματιστές.

Διαθέτουμε από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα Πανελλαδικά.

Γραφείο Ερευνών Νίκος Πελεκάσης και Συνεργάτες

Το γραφείο ερευνών – Ντετέκτιβ λειτουργεί από το 1980 επιτυχώς έως σήμερα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας ,αλλά και δίκτυο συνεργατών, παραμένει συνεχώς ενήμερο για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, μέσω σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, καταφέρνοντας έτσι να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Βασική αρχή του γραφείου μας είναι η εχεμύθεια, η ασφάλεια και η αμεσότητα.

Το γραφείο ερευνών μας δραστηριοποιείται σε υποθέσεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές, με αντίστοιχη επιτυχία στην εκάστοτε περίπτωση, πολλές εκ των οποίων έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 έτη λειτουργίας του γραφείου έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα αλλά και επαρχία, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά.

Γνωρίζουμε τον χώρο τον ιδιωτικών ερευνών όσο κανείς άλλος. Η εμπειρία του παρελθόντος και η σύγχρονη τεχνολογία μας είναι το κλειδί για κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε.

συλλογος ελληνων ντετεκτιβ

Το Γραφείο Ερευνών