Ανεύρεση Οφειλετών

Ανεύρεση Οφειλετών

Εύρεση Οφειλετών

Εύρεση Οφειλετών: Το Γραφείο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες αναλαμβάνει την Εύρεση Οφειλετών με απόλυτη επιτυχία. Αναλυτικότερα αναλαμβάνουμε:

 • Οφειλές από ιδιωτικά συμφωνητικά.
 • Δανεικά.
 • Ηλεκτρονικές αγγελίες.
 • Προκαταβολές.
 • Οφειλόμενα ενοίκια.
 • Δάνειζόμενοι απο τράπεζες και λοιπούς φορείς.
 • Οποιοδήποτε άλλο οφειλόμενο χρέος είτε προς ιδιώτη είτε προς δημόσια υπηρεσία.

Τι στοιχεία θα έχω στη διάθεσή μου μετά το πέρας της έρευνας;

Τα στοιχεία που θα σας δοθούν από το γραφείο ιδιωτικών ερευνών είναι:

 • Όνομα.
 • Επίθετο.
 • Πατρώνυμο.
 • Ημερομηνία Γέννησης.
 • Διεύθυνση  εργασίας.
 • Διεύθυνση κατοικίας (ισχύουσα).
 • Τηλεφωνικό αριθμό.

Άρχικά για να είναι επιτυχής η εύρεση οφειλετών θα πρέπει να έχουμε ένα στοιχείο αφετηρία για την έναρξη της έρευνας όπως:

 • Όνομα ή Επίθετο.
 • ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ.
 • Τηλεφωνικό αριθμό. (παλιού ή ισχύοντος)
 • Του προφιλ των social media.
 • Μέσω ενός οχήματος που έχει στην ιδιοκτησία του.
 • Το όνομα ενός συγγενή ή συζύγου.
 • Παλιά διεύθυνση κατοικίας.
 • Διεύθυνση εργασίας (έστω παλιάς)
 • Οποιασήποτε πληροφορία προσωπική για το εκάστοτε άτομο η οποία βοηθάει στην ταυτοποίηση του προσώπου.

Το προφίλ των οφειλετών:

Οι οφειλέτες αρχικά παρουσιάζονται ως έμπιστα πρόσωπα πολλές φορές και γνώριμά μας. Όταν καταφέρουν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό το οποίο επιθυμούν συνήθως εξαφανίζονται και δεν διατηρούν καμία επικοινωνία με το “θύμα”. Ορισμένες φορές επικοινωνούν τηλεφωνικά με την προσποίηση ότι στο τάδε χρονικό διάστημα θα εξοφλήσουν το οφειλόμενο ποσό. Σε άλλες περιπτώσεις όπως η ηλεκτρονική απάτη παρουσιάζονται ως έμπιστοι πωλητές ή δανειζόμενοι και έπειτα την απόσπαση του ποσού τα ίχνη χάνονται.

Σε άλλες υποθέσεις προσπαθούν και ίσως καταφέρουν να κάνουν scam πιστωτικές κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς. Πρόσφατα έχει αναφερθεί η αποστολή μηνυμάτων προσποιούμενοι δημόσιους φορείς για επιστροφές χρημάτων κλπ. Τα στοιχεία που δίνονται απο του οφειλέτες πολλές φορές είναι ψευδή παλιά ή και άλλου προσώπου. Αυτό αποπροσανατολίζει το “θύμα” μην έχοντας πραγματικά στοιχεία, εικόνα και επικοινωνία με τον οφειλέτη, καθιστόντας έτσι αδύνατη την απαίτηση του ποσού.

Στο σημείο αυτό να σημειωθεί πως η εκάστοτε έρευνα διεξάγεται πάντα απο ανοιχτές πηγές και μέσα στα νόμιμα πλαίσιο που ορίζει η Ελληνική νομοθεσία.

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου : Πόσο διαρκεί η συνδρομή;

Η λιγότερη διάρκεια ενός λογισμικού για παρακολούθηση κινητού είναι ο ένας μήνας. Η μεγαλύτερη διάρκεια έγκειται στην επιλογή των πελατών και των εκάστοτε αναγκών. Κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο ντετέκτιβ η συνδρομή γίνεται μηνιαία, εξάμηνη και ετήσια αντίστοιχα.

Διάρκεια προετοιμασίας.

Όταν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε το λογισμικό για παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου θα πρέπει να έχουμε λάβει γνώση 24 ώρες πριν την εγκατάσταση του. Χρειάζεται να γνωρίζουμε την μάρκα του κινητού και εάν είναι εφικτό το μοντέλο, για ορίσουμε τις παραμέτρους για το πρόγραμμα παρακολούθησης ανάλογα ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Όπως αναφέραμε ο χρόνος εγκατάστασης είναι λιγότερο των 5 λεπτών και δεν χρειάζεται, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα, να παρευρεθέιτε με φυσική παρουσία.

Το γραφείο ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης και Συνεργάτες  δραστηριοποιείται στο χώρο των ιδιωτικών και επαγγελματικών ερευνών επιτυχώς από το 1980 έως σήμερα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αλλά και δίκτυο συνεργατών, παραμένει συνεχώς ενήμερο για όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Παρακολουθούμε διαρκώς σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και είμαστε σε συνεχή και καθημερινή ενασχόληση με τον τομέα των ιδιωτικών ερευνών. Με τον τρόπο αυτό έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε υπόθεση που μας αναθέτετε.

Βασικές αρχές του γραφείου ιδιωτικών ερευνών είναι εχεμύθεια, η αποτελεσματικότητα και η αμεσότητα σε σχέση με τους πελάτες μας. Αρκετές από τις επαγγελματικές αλλά και ιδιωτικές υποθέσεις που έχουμε αναλάβει κατά καιρούς έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας στις εφημερίδες αλλά και την τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 πλέον έτη λειτουργίας έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα μας σε Αθήνα, Πειραιά όπως και επαρχία. Με τον τρόπο αυτό μας δίνεται η δυνατότητα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα.

Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία και στις Μυστικές Υπηρεσίες Ελλάδος. Το Γραφείο μας εξειδικεύεται σε συστήματα ηλεκτρονικού εντοπισμού, παρακολούθηση ατόμου, αντιπαρακολούθησης, ηλεκτρονικής ασφάλειας αλλά και σε παρακολουθητικά συστήματα όπως μικροκάμερες, κρυφά gps, κρυφά καταγραφικά ήχου και άλλα.

Το γραφείο μας

‘Έχουμε την δυνατότητα σαν γραφείο ντετέκτιβ να προβούμε στην εύρεση οφειλετών μέσω του μεγάλου δικτύου συνεργατών αλλά και της πολυετούς εμπειρίας που έχουμε στο χώρο. Στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ οφειλέτη και δανειστή απαραίτητη είναι η συμβολή ενός πεπειραμένου στα οικονομικά αδικήματα δικηγόρου για την διασφάλιση της ομαλής και νόμιμης πορείας της υπόθεσής σας.

Tο γραφείο ιδιωτικών ερευνών Νίκος Πελεκάσης λειτουργεί από το 1980 επιτυχώς έως σήμερα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας ,αλλά και δίκτυο συνεργατών, παραμένει συνεχώς ενήμερο για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Μέσω σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, καταφέρνουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Βασική αρχή του γραφείου μας είναι η εχεμύθεια, η ασφάλεια και η αμεσότητα.

Εύρεση οφειλετών : Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε υποθέσεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές, με αντίστοιχη επιτυχία στην εκάστοτε περίπτωση. Πολλές έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 έτη λειτουργίας του γραφείου έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα αλλά και επαρχία.

Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά. Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία και στις Μυστικές Υπηρεσίες Ελλάδος. Το γραφείο ντετέκτιβ εξειδικεύεται σε συστήματα ηλεκτρονικού εντοπισμού, αντιπαρακολούθησης, ηλεκτρονικής ασφάλειας αλλά και σε παρακολουθητικά συστήματα, όπως μικροκάμερες, gps, καταγραφικά ήxου και άλλα.

Γνωρίζουμε τον χώρο τον ιδιωτικών ερευνών όσο κανείς άλλος. Είμαστε πάντα προσεκτικοί ώστε να μην εκτεθεί κανείς σε κίνδυνο. Η εμπειρία του παρελθόντος και η σύγχρονη τεχνολογία μας είναι το κλειδί για κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε.

Εύρεση Οφειλετών

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Επικοινωνήστε μαζί μας