Ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης

Ο Πελεκάσης Νικόλαος, ιδρυτής του γραφείου, γεννήθηκε στο Δυρράχιο Αρκαδίας το 1959. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στον Πειραιά και στη συνέχεια εισήχθη στην Τεχνική Σχολή Ηλεκτρονικών, από όπου και αποφοίτησε το 1979. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1980 ως ηλεκτρονικός σε Ειδικά Συστήματα Επικοινωνίας και δύο χρόνια αργότερα εντάχθηκε στην Αστυνομία, Υπηρεσίες Ασφαλείας, Εγκληματολογική Υπηρεσία και Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2000. Από την αποχώρησή του μέχρι και σήμερα έχει αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στις ιδιωτικές έρευνες. Ο ίδιος με τους συνεργάτες του έχουν ασχοληθεί με σημαντικές υποθέσεις, αρκετές από τις οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας. Είναι τακτικός αρθρογράφος για θέματα κοινωνικού και αστυνομικού ενδιαφέροντος στις εφημερίδες «Δημοκρατία», «Ποντιακή Γνώμη», ενώ πληθώρα δραστηριοτήτων του έχουν δημοσιευθεί και σε άλλες εφημερίδες του ελληνικού τύπου όπως «Έθνος», «Νέα», «Αυριανή», «Espresso», «Ορθόδοξη Αλήθεια» και αναδημοσιευθεί από τον ηλεκτρονικό τύπο «Vice», «BHmagazino» κ.α. Είναι μέλος του συλλόγου Ελλήνων Ντετέκτιβ. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Γλώσσες : Ελληνικά, Αγγλικά.

Ο Πελεκάσης Λευτέρης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοχος του πτυχίου Βαλκανικών Σλάβικων και Ανατολικών Σπουδών του πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει αδειοδοτηθεί ως προσωπικό γραφείου ιδιωτικών ερευνών και ως προσωπικό παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Έχει παρακολουθήσει και ολοκληρώσει σεμινάρια σε αντικείμενα τα οποία συνδέονται άμεσα με τις ιδιωτικές έρευνες όπως: Ανάλυση ανθρωποκτονιών, ανακριτικές τεχνικές για ανίχνευση ψευδής ομολογίας και μαρτυρίας, επικίνδυνες συμπεριφορές μέσω διαδικτύου και αίτια και πρόληψη αυτοκτονιών. Πέρα από αυτά έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια πάνω σε marketing και ηλεκτρονική ασφάλεια. Γλώσσες : Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα Τηλέφωνο: 2104131519, 6975797585 e-mail: l.pelekasis@yahoo.com

Ο Σκορδίλης Κίμωνας γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοχος των πτυχίων Τεχνικός Αυτοματισμών, Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων του ΙΕΚ Ξυνή. Έχει παρακολουθήσει ημερίδες πάνω στο marketing και την ηλεκτρονική ασφάλεια. Έχει παρακολουθήσει και ολοκληρώσει σεμινάρια σχετικά με: Το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα, ανακριτικές τεχνικές για ανίχνευση ψεύτικων ομολογιών και μαρτυριών, αίτια και πρόληψη αυτοκτονιών, ανάλυση υποθέσεων ανθρωποκτονιών και εγκληματολογικές υποθέσεις. Γλώσσες : Ελληνικά, Αγγλικά Τηλέφωνο: 2103616406, 6943000541

Υπηρεσίες Ντετέκτιβ Για Επαγγελματίες

Υπηρεσίες Ντετέκτιβ Για Ιδιώτες

Κινητά και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Συλλογή & Ταυτοποίηση Γεννετικού Υλικού (DNA)

Συνεργάστηκε επιτυχώς με

Σχόλια Πελατών

Ο κύριος Πελεκάσης είναι ένας έξοχος επαγγελματίας. Αν και στην αρχή ήμουν ιδιαίτερα διστακτική στο να καταφύγω στις υπηρεσίες του, αντιμετώπισε την υπόθεσή μου με άκρως επαγγελματικό τρόπο και σοβαρότητα.

Αναστασία Κ.

Το ότι είχαμε να κάνουμε με ένα κορυφαίο στο χώρο γραφείο ιδιωτικών ερευνών το γνωρίζαμε πολύ καλά. Τα αποτελέσματα όμως ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας. Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία!

Γεώργιος Α.

Το γραφείο ερευνών του ντετέκτιβ Πελεκάση με βοήθησε πραγματικά σε σοβαρό υπόθεση εκβιασμού μέσω των κοινωνικών δικτύων. Άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημά μου, γρήγορα αποτελέσματα.

Αικατερίνη Δ.

Δημοσιεύσεις