Ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης

Ο Πελεκάσης Νικόλαος, ιδρυτής του γραφείου, γεννήθηκε στο Δυρράχιο Αρκαδίας το 1959. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στον Πειραιά και στη συνέχεια εισήχθη στην Τεχνική Σχολή Ηλεκτρονικών, από όπου και αποφοίτησε το 1979. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1980 ως ηλεκτρονικός σε Ειδικά Συστήματα Επικοινωνίας και δύο χρόνια αργότερα εντάχθηκε στην Αστυνομία, Υπηρεσίες Ασφαλείας, Εγκληματολογική Υπηρεσία και Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2000. Από την αποχώρησή του μέχρι και σήμερα έχει αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στις ιδιωτικές έρευνες. Ο ίδιος με τους συνεργάτες του έχουν ασχοληθεί με σημαντικές υποθέσεις, αρκετές από τις οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας. Είναι τακτικός αρθρογράφος για θέματα κοινωνικού και αστυνομικού ενδιαφέροντος στις εφημερίδες «Δημοκρατία», «Ποντιακή Γνώμη», ενώ πληθώρα δραστηριοτήτων του έχουν δημοσιευθεί και σε άλλες εφημερίδες του ελληνικού τύπου όπως «Έθνος», «Νέα», «Αυριανή», «Espresso», «Ορθόδοξη Αλήθεια» και αναδημοσιευθεί από τον ηλεκτρονικό τύπο «Vice», «BHmagazino» κ.α. Είναι μέλος του συλλόγου Ελλήνων Ντετέκτιβ. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Γλώσσες : Ελληνικά, Αγγλικά.

Για Επαγγελατίες

Για Ιδιώτες

Κινητά και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Συλλογή & Ταυτοποίηση Γεννετικού Υλικού (DNA)

Ντετέκτιβ Αθήνα

Ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης

Τηλ: 210 4131519
Κιν: 6932 20 4444
Email: info@pelekasis-detective.gr

Συνεργάστηκε επιτυχώς με

Σχόλια Πελατών

Ο κύριος Πελεκάσης είναι ένας έξοχος επαγγελματίας. Αν και στην αρχή ήμουν ιδιαίτερα διστακτική στο να καταφύγω στις υπηρεσίες του, αντιμετώπισε την υπόθεσή μου με άκρως επαγγελματικό τρόπο και σοβαρότητα.

Αναστασία Κ.

Γεώργιος Α.

Το ότι είχαμε να κάνουμε με ένα κορυφαίο στο χώρο γραφείο ιδιωτικών ερευνών το γνωρίζαμε πολύ καλά. Τα αποτελέσματα όμως ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας. Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία!
Το γραφείο ερευνών του ντετέκτιβ Πελεκάση με βοήθησε πραγματικά σε σοβαρό υπόθεση εκβιασμού μέσω των κοινωνικών δικτύων. Άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημά μου, γρήγορα αποτελέσματα.

Αικατερίνη Δ.

Δημοσιεύσεις

TOP