Ανάκτηση Διαγραμμένων

Ανάκτηση διαγραμμένων

Ανάκτηση Διαγραμμένων :

Όπως και στον υπολογιστή έτσι και στα κινητά τηλέφωνα γίνεται να επαναφέρουμε όλα τα αρχεία που έχουν διαγραφεί από την ημέρα που τέθηκε σε λειτουργία το κινητό μας τηλέφωνο. Η διαδικασία αυτή διαρκεί από 30 λεπτά έως και  5 ημέρες ανάλογα τον όγκο των δεδομένων που έχουν διαγραφεί. Στην περίπτωση που υπάρχει κωδικός κλειδώματος οθόνης ο χρόνος αυξάνεται ανάλογα με την δυσκολία του κωδικού.

Τι επιτυγχάνουμε κάνοντας ανάκτηση δεδομένων;

Με την ανάκτηση δεδομένων μπορούμε να επαναφέρουμε :

  • Διαγραμμένες επαφές.
  • Διαγραμμένα αρχεία κλήσεων. Ποιόν καλέσαμε και πότε; Καθώς και πόσο διήρκησε η κλήση.
  • Διαγραμμένα μηνύματα.
  • Διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο.
  • Στίγμα gps. Την τοποθεσία δηλαδή που βρισκόταν το κινητό μας κάθε φορά που ήταν ανοιχτό το gps.
  • Διαγραμμένες συνομιλίες από viber, facebook, skype κ.α .
  • Διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
  • Cookies και ιστορικό web. Το ιστορικό αναζητήσεών μας στο internet.

Υπάρχει η δυνατότητα για ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων ακόμα και αν το κινητό σας τηλέφωνο έχει καταστραφεί.

Σε ποια κινητά μπορεί να γίνει ανάκτηση και τι ποσοστό επιτυχίας υπάρχει;

Τα κινητά που είναι ανακτήσιμα 100% είναι αυτά που έχουν ως λειτουργικό σύστημα το android. Στα κινητά που λειτουργούν με operating system ios όπως είναι τα iphone, symbian όπως είναι τα nokia και Microsoft υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία στην ανάκτηση δεδομένων αλλά και πάλι το ποσοστό επιτυχίας ξεπερνά το 80%.

Είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου οι ενδιαφερόμενοι προσπαθούν να ανακτήσουν μόνοι τους τα δεδομένα μέσα κάποιου δωρεάν προγράμματος που βρίσκουν στο διαδίκτυο. Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι γνώστης του αντικειμένου και προσπαθήσει μόνος του να «πειράξει» τις επιλογές προγραμματιστή του κινητού ή να κάνει επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χαθούν όλα τα αρχεία και να μην είναι πλέον ανακτήσιμα.

Έχοντας τον πλέον κατάλληλο εξοπλισμό είμαστε στην διάθεσή σας.
Πρόσφατα, η εταιρεία μας έλαβε πιστοποίηση ως μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες ιδιωτικών ερευνών Πρόκειται για πιστοποίηση  από ανεξάρτητο τρίτο μέρος μέσω ελέγχου των αξιολογήσεων από πελάτες που εξέφρασαν διαδικτυακά την ικανοποίησή τους για τις υπηρεσίες ντετέκτιβ που τους παρείχαν τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας καθώς και για την επιτυχή έκβαση αυτών.

Ανάκτηση Διαγραμμένων.

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

Επικοινωνήστε μαζί μας