Ντετέκτιβ Τιμές

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες ντετέκτιβ;

Το κόστος μίας ιδιωτικής ή επαγγελματικής έρευνας δεν είναι πάντα σταθερό. Οι τιμές για τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών καθορίζονται από πολλαπλούς παράγοντες και κριτήρια τα οποία στην εκάστοτε περίπτωση διαφέρουν. Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια από αυτά:

Ντετέκτιβ τιμές - Κόστος ιδιωτικών ερευνών

Ντετέκτιβ Τιμές για έλεγχο τηλεφωνικής συσκευής ή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Οι τιμές ντετέκτιβ για έλεγχο μίας τηλεφωνικής συσκευής ή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή καθορίζεται από:
1) Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής.
2) Το μοντέλο
3) Τη χρονολογία της συσκευής
4) Εάν υπάρχει άλλο εγκατεστημένο λογισμικό
5) Την ύπαρξη cloud, Mi acoount κλπ
Ντετέκτιβ Τιμές

Ντετέκτιβ Τιμές για ανάκτηση δεδομένων.

Οι τιμές ντετέκτιβ για ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων καθορίζονται από:

Το γραφείο ντετέκτιβ έχει τη δυνατότητα να σας δώσει έκθεση πραγματογνωμοσύνης η οποία δύναται να παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε δημόσια και μη αρχή ως αποδεικτικό στοιχείο. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ του γραφείου μας έχοντας άδεια από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης  μπορούν να παρουσιαστούν νόμιμα ενώπιων των δικαστικών αρχών  για τέτοιου είδους υποθέσεις ως μάρτυρες και για την ανάλυση των δεδομένων που θα σας δοθούν.

Σε περιπτώσεις ελέγχου του χώρου σας γραφείο, σπίτι, αυτοκίνητο κλπ

Το γραφείο ντετέκτιβ μπορεί να σας δώσει επίσης έκθεση για αντίστοιχα ευρήματα. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και ανιχνεύουν όλες τις ανάλογες συχνότητες που τα παρακολουθητικά μηχανήματα λειτουργούν.

Ντετέκτιβ Αθήνα

Οι τιμές ντετέκτιβ για έναν παρόμοιο έλεγχο καθορίζονται αντίστοιχα από:

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών έχει την δυνατότητα να προβεί σε εύρεση και ανάλυση οικονομικών στοιχείων που αφορούν επιχειρήσεις αλλά και άτομα μεμονωμένα. Ανεύρεση διευθύνσεων, τηλεφώνων, οικονομικών στοιχείων, ισολογισμών, μετόχων σε εταιρείες, τηλεφώνων επικοινωνίας, κλπ (από ανοιχτές πάντα πηγές*).

Ενημερωθείτε για τις τιμές ντετέκτιβ

Το γραφείο ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης και Συνεργάτες  δραστηριοποιείται στο χώρο των ερευνών επιτυχώς από το 1980 έως σήμερα. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας ,αλλά και δίκτυο συνεργατών, παραμένει συνεχώς ενήμερο για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Παρακολουθούμε συνεχώς σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό και είμαστε σε συνεχή και καθημερινή τριβή με το αντικείμενο των ιδιωτικών ερευνών. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με εγγυημένα αποτελέσματα για την κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε.

Βασικές αρχές του γραφείου μας είναι η απόλυτη εχεμύθεια, η ασφάλεια και η αμεσότητα με τους πελάτες μας. Πολλές από τις επαγγελματικές αλλά και ιδιωτικές υποθέσεις που έχουμε αναλάβει έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30+ έτη λειτουργίας του γραφείου έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα, Πειραιά αλλά και επαρχία. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά.

Γιατί να επιλέξετε το γραφείο μας;

Μερικές φορές είναι αρκετά δελεαστικό να επιλέξετε τις χαμηλότερες ντετέκτιβ τιμές που μπορείτε να βρείτε. Ωστόσο η επιλογή ενός λιγότερου έμπειρου ιδιωτικού ερευνητή ο οποίος σας υπόσχεται πολύ χαμηλές τιμές, μπορεί να απαιτήσει τον διπλάσιο ή ακόμη και τριπλάσιο χρόνο έως ότου ολοκληρώσει η υπόθεσή σας και με αναμφίβολα αποτελέσματα. Αυτό αυτομάτως θα ανεβάσει το κόστος των υπηρεσιών του. Επιπροσθέτως ένας λιγότερο πεπειραμένος ερευνητής μπορεί να μην σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ή χρήσιμα στοιχεία για μια δικαστική υπόθεση.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες παραμένει ενημερωμένο συνεχώς στις τεχνολογικές εξελίξεις.

Διαθέτοντας έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό καθώς και έναν δίκτυο συνεργατών που εκτείνεται σε Αθήνα, Πειραιά αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, καταφέρνει να φέρει εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές υποθέσεις με τεράστιο ποσοστό επιτυχίας.

Και μάλιστα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Αυτό είναι που κάνει και το γραφείο μας να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα.    περισσότερα για τους ντετέκτιβ

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες "Το ανωτέρω κείμενο ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.