Ντετέκτιβ Δολοφονίες

Ντετέκτιβ Δολοφονίες

Ντετέκτιβ Δολοφονίες: Το γραφείο μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, αναλαμβάνει να διαλευκάνει υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα κατά  της ζωής αλλά και αδικήματα που είναι ενάντια στον ποινικό κώδικα. Η διαλεύκανση εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες αλλά και απαγωγές κλπ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα διεξάγει την έρευνα με απόλυτη ασφάλεια , αμεσότητα και εχεμύθεια.

Οι δολοφονίες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί δραματικά.

Τα περιοριστικά μέτρα της καραντίνας αλλά και η οικονομική κατάσταση που επέφερε η πανδημική κρίση του κορονοϊού έχουν συμβάλει αρκετά σε αυτό. Μέσα στο 2020-2021 είδαμε δραματική αύξηση στις δολοφονίες και κυρίως κατά των γυναικών. Η συμβολή ενός έμπειρου ντετέκτιβ από τις πρώτες κιόλας ώρες είναι κομβικής σημασίας. Το Γραφείο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες είναι σε θέση να διεκπεραιώσει επιτυχώς ανάλογες υποθέσεις. Έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία αλλά και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό είμαστε σε θέση να αναλάβουμε πάση φύσεως υπόθεση που σχετίζεται με δολοφονία ή υποψία αυτής.

Ο Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσεις στην Ελληνική Αστυνομία, στις Υπηρεσίες Ασφαλείας, στην Εγκληματολογική Υπηρεσία αλλά και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο ίδιος με τους συνεργάτες του έχουν ασχοληθεί με σημαντικές υποθέσεις, αρκετές από τις οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το γραφείο μας  αναλαμβάνει επαγγελματικές αλλά και προσωπικές υποθέσεις , με αντίστοιχη επιτυχία στην εκάστοτε περίπτωση. Μάλιστα πολλές από αυτές έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 έτη λειτουργίας του γραφείου έχουν ιδρυθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα αλλά και επαρχία. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να αναλαμβάνουμε υποθέσεις πανελλαδικά. Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία και στις Μυστικές Υπηρεσίες Ελλάδος. Το Γραφείο μας έχει υψηλή εξειδίκευση σε συστήματα ηλεκτρονικού εντοπισμού, αντιπαρακολούθησης, ηλεκτρονικής ασφάλειας αλλά και σε παρακολουθητικά συστήματα, όπως μικροκάμερες, gps, καταγραφικά ήxου και άλλα.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Νίκος Πελεκάσης έχει άδεια από το υπουργείο προστασίας του πολίτη. Δραστηριοποιούμαστε για την προστασία των συμφερόντων των πολιτών. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε προσωπική σας υπόθεση..
Ντετέκτιβ Δολοφονίες- Πελεκάσης Νικόλαος και Συνεργάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας