Επιτήρηση Ανηλίκων

Επιτήρηση ανηλίκων

Ντετέκτιβ Επιτήρηση ανηλίκων

Επιτήρηση Ανηλίκων: Η επιτήρηση αφορά παιδιά μη ενηλικιωμένα και μπορεί να έχει πολλαπλές πτυχές. Επιτήρηση ανηλίκων πραγματοποιείται σε περιπτώσεις που υπάρχει:

  • Bullying προς το πρόσωπο του ανηλίκου από ενήλικα ή ανήλικα άτομα. Το bullying μπορεί να είναι λεκτικό ως ψυχολογική βία αλλά και σωματικό με τη μορφή σωματική βίας.
  • Διαδικτυακή παρενόχληση. Μέσω εφαρμογών και social media. Προσπάθεια προσέλκυσης από μεγαλύτερα άτομα με έναν απώτερο σκοπό. Καθοδήγηση για πράξεις που δεν συνάδουν με την ηλικία του παιδιού. Προσπάθεια απόσπασης φωτογραφιών, βίντεο, χρημάτων κλπ.
  • Παιδική κακοποίηση. Σωματική κακοποίηση με τη μορφή βίας ή και σεξουαλική από μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα κλπ. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)
  • Χρήση Ουσιών. Ναρκωτικών, αναβολικών ουσιών, καπνού κλπ.
  • Απουσίας από δραστηριότητες εν άγνοια του γονέα π.χ.  απουσία από το σχολείο, το φροντιστήριο κλπ.
  • Υποψίας για όλα τα παραπάνω.

Μέθοδοι για Επιτήρηση ανηλίκων:

Οι πρακτικές για την επιτήρηση ανηλίκων ενδέχεται σε μερικούς να φαίνονται μη επιτρεπτές ή ανήθικες επειδή καταπατούν τη προσωπική ελευθερία και το απόρρητο του παιδιού. Αξίζει όμως να αναλογιστούμε σε αυτό το σημείο πόσες περιπτώσεις θα είχαν σταματήσει εν τη γένεση τους και θα είχαν αποφευχθεί εάν έπρατταν όλοι οι γονείς καθ’ αυτόν τον τρόπο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για να προχωρήσουμε σε παρόμοιες ενέργειες παρακολούθησης και όχι από υπερπροστατευτικότητα και θέληση επιβολής πάνω στα παιδία μας. Τα όρια στο σημείο αυτό είναι λεπτά και δεν πρέπει να ξεπεραστούν.

Το γραφείο ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες μπορεί να αναλάβει την επιτήρηση ανηλίκων όσον αφορά την περιορισμένη χρήση και πρόσβαση του διαδικτύου αλλά και του κινητού τηλεφώνου. Επίσης μπορεί να πραγματοποιηθεί με κάμερες και καταγραφικά ήχου με ζωντανή ή όχι μετάδοση. Η επιτήρηση ανηλίκων μπορεί να αφορά την αποτροπή από παραβατικές συμπεριφορές, από επιθετικές συμπεριφορές και κοινωνική αποξένωση. Τα παιδιά στις νεαρές ηλικίες είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στα ανωτέρω θέματα. Η άμεση και γρήγορη προφύλαξη ή καταστολή είναι απαραίτητη προς αποφυγή μίας χειρότερη μη αναστρέψιμης κατάστασης.

Επιτήρηση ανηλίκων

Το γραφείο μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, αναλαμβάνει να διαλευκάνει υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα κατά της προσωπικής σας ή ιδιωτικής σας ζωής και ελευθερίας. Από αντιμετώπιση οικογενειακών και προσωπικών υποθέσεων μέχρι την διαλεύκανση εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες, αρπαγές κλπ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και αμεσότητα.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον χώρο των ιδιωτικών ερευνών και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Στόχος μας είναι η διασφάλιση των συμφερόντων και προστασία των πολιτών. Αναλαμβάνουμε κάθε υπόθεση με άκρα σοβαρότητα και πάντα καταφέρνουμε να σας παρέχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επιτήρηση ανηλίκων

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Επικοινωνήστε μαζί μας