Εξιχνίαση Κλοπών

Εξιχνίαση κλοπών

Εξιχνίαση Κλοπών: Το γραφείο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και συνεργάτες  αναλαμβάνει υποθέσεις κλοπών ποικίλων κινητών αντικειμένων. Με την χρήση  σύγχρονων τεχνολογικών μέσων αλλά και της  μεθόδου ταυτοποίησης dna  δυνάμεθα να εξιχνιάζουμε υποθέσεις κλοπών. Μπορεί η υπόθεσή σας να αφορά κλοπή οχήματος, χρυσαφικών, χρημάτων ή τιμαλφών. Έχοντας την πολυετή εμπειρία επί των εν λόγω υποθέσεων επιτυγχάνουμε τα πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα όσον αφορά την εύρεση των θυτών αλλά και των κλαπέντων αντικειμένων.

Η πολυετής εμπειρία μας, μας καθιστά της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Κύριος στόχος μας είναι η προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και προστασία τους. Αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε υπό άκρα εχεμύθεια την υπόθεση σας, εγγυούμενοι άριστα αποτελέσματα.

Εξιχνίαση κλοπών:

Το γραφείο μας  αναλαμβάνει επαγγελματικές αλλά και προσωπικές υποθέσεις , με αντίστοιχη επιτυχία στην εκάστοτε περίπτωση. Μάλιστα πολλές από αυτές έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 έτη λειτουργίας του γραφείου έχουν ιδρυθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα αλλά και επαρχία. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να αναλαμβάνουμε υποθέσεις πανελλαδικά. Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία και στις Μυστικές Υπηρεσίες Ελλάδος. Το Γραφείο μας έχει υψηλή εξειδίκευση σε συστήματα ηλεκτρονικού εντοπισμού, αντιπαρακολούθησης, ηλεκτρονικής ασφάλειας αλλά και σε παρακολουθητικά συστήματα, όπως μικροκάμερες, gps, καταγραφικά ήxου και άλλα.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Νίκος Πελεκάσης έχει άδεια από το υπουργείο προστασίας του πολίτη. Δραστηριοποιούμαστε για την προστασία των συμφερόντων των πολιτών. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε προσωπική σας υπόθεση..
Εξιχνίαση κλοπών – Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας