Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου ανηλίκων

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου ανηλίκων

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου με πρόγραμμα.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες έχει τη δύναται να εγκαταστήσει πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου αλλά και ανάλογα υπολογιστή. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί το να έχουμε στην κατοχή μας για 3 λεπτά το κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή  τον οποίο ενδιαφερόμαστε να παρακολουθήσουμε. Ως γραφείο μπορούμε να στείλουμε συνεργάτη στο χώρο σας ώστε να γίνει η διαδικασία στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Συμβατές συσκευές για παρακολούθηση κινητού με πρόγραμμα.

Το software παρακολούθησης κινητού εγκαθίσταται σε συσκευές android, ios όπως και windows. Στις περιπτώσεις που έχετε πρόσβαση στην συσκευή αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε το χρονικό περιθώριο να μας την φέρετε στο γραφείο μας, κάνουμε τη διαδικασία από απόσταση μέσω teamviewer και ανάλογων προγραμμάτων.

Αδυναμία εγκατάστασης. Πότε Υπάρχει;

Αδυναμία εγκατάστασης υφίσταται μόνο σε παλιές συσκευές. Τα τηλέφωνα που δεν λειτουργούν με λογισμικό android, ios ή windows είναι αρκετά δυσκολότερα στην παρακολούθηση, καθώς δεν υπάρχει τρόπος μεταφοράς σε server των δεδομένων που καταγράφονται στη συσκευή . Οι λοιπές συσκευές, δηλαδή τα Smartphone είναι συμβατά σε απόλυτο βαθμό με το software παρακολούθησης κινητού. Σε συγκεκριμένες μόνο περιπτώσεις που αφορούν τα iphone είναι απαραίτητο να γίνει διαδικασία jailbreak στο κινητό τηλέφωνο (χωρίς αυτό να αποτελεί νόμο). Εάν δεν γίνει η παραπάνω διαδικασία σε τέτοιου τύπου συσκευές ίσως να περιοριστεί η πρόσβαση σε εφαρμογές που λειτουργούν μέσω ιντερνέτ όπως το viber το whatsapp κα.

Παρακολούθηση κινητού με πρόγραμμα. Οι παρεχόμενες λειτουργίες.

Το software παρακολούθησης κινητού μας προσφέρει 100% έλεγχο στις εφαρμογές της συσκευής. Η πρόσβαση που έχουμε σε αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνουμε το σύνολο των πληροφοριών που υπάρχουν και θα υπάρχουν μελλοντικά όπως και σε όσες προϋπήρχαν (εκτός των διαγραμμένων) σε αυτό . Αναλυτικότερα  εμφανίζεται ένα  panel, το οποίο ελέγχουμε από κινητό ή υπολογιστή αντίστοιχα , με τις παρακάτω ενδείξεις – εικονίδια:

 • Κλήσεις. Εδώ γίνεται μία ονομαστική καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων και αναπάντητων κλήσεων. Παίρνουμε πληροφορίες για την ώρα, ημερομηνία, τη διάρκεια αλλά και τον αριθμό που καλέσαμε ή μας κάλεσε.
 • Καταγραφή κλήσεων.   μπορούμε να ακούσουμε το περιεχόμενο των παραπάνω κλήσεων.
 • Επαφές. Εδώ έχουμε όλες τις αποθηκευμένες επαφές της συσκευής όπως και το όνομα με το οποίο έχουν αποθηκευτεί.
 • Μηνύματα. Στην κατηγορία αυτή μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα εισερχόμενα – εξερχόμενα μηνύματα όπως και τον αριθμό αποστολέα – παραλήπτη.
 • Φωτογραφίες. Εδώ βρίσκονται όλες οι φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από το κινητό μας (και όσες διαγράφτηκαν).
 • Εντοπισμός. Στον εντοπισμό έχουμε βλέπουμε την τοποθεσία του κινητού σε live μετάδοση όπως και καταγραφή του ιστορικού τοποθεσιών.
 • Live. Στην υπηρεσία αυτή υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξουμε το ηχείο του κινητού και να το  χρησιμοποιήσουμε ως κοριό ηχητικής παρακολούθησης του χώρου. Ακόμα μας δίνεται η δυνατότητα να ανοίξουμε την κάμερα ώστε να παρακολουθήσουμε και οπτικά τον χώρο τον οποίο βρίσκεται η συσκευή.
 • Ιστορικό web. Οι ιστοσελίδες που επισκέπτεται η τηλεφωνική συσκευή.
 • Email. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνει και λαμβάνει, με περιεχόμενο και ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολέα – παραλήπτη.
 • Whatsapp. Κλήσεις, μηνύματα, καταγραφή κλήσεων με αριθμό αποστολέα.
 • Facebook. Ιστορικό αναζητήσεων και αρχείο δραστηριοτήτων.
 • Messenger. Αναλυτικά τα μηνύματα με αποστολέα – παραλήπτη. Περιεχόμενο συνομιλιών, ηχητικά μηνύματα κλπ.
 • Viber. Καταγραφή κλήσεων, μνήματα, φωτογραφίες, με όνομα και αριθμό παραλήπτη.
 • Instagram. Μηνύματα με αποστολέα και παραλήπτη όπως και το περιεχόμενο αυτών, ιστορικό αναζητήσεων, φίλων και αρχείο δραστηριοτήτων.
 • Snapchat. Μηνύματα, φωτογραφίες, περιεχόμενο συνομιλιών.
 • Skype. Καταγραφή κλήσεων εισερχομένων εξερχομένων, μηνύματα, φωτογραφίες, ηχητικά κλπ.
 • Signal. Καταγραφή κλήσεων εισερχομένων και εξερχομένων, μηνύματα, φωτογραφίες, λίστα επαφών.

 

Παρακολούθηση κινητού

 

Στην παρακολούθηση κινητού όσο η τηλεφωνική συσκευή διαθέτει internet λαμβάνει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, με μέγιστη καθυστέρηση ενός λεπτού. Σε περίπτωση που το κινητό δεν έχει πρόσβαση σε internet τα δεδομένα αποστέλλονται τη στιγμή όπου το κινητό ενεργοποιεί τη σύνδεση wifi ή τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας κλπ. Δηλαδή οι πληροφορίες , όσο η συσκευή είναι εκτός σύνδεσης, δεν χάνονται αλλά μας έρχονται με καθυστέρηση χρονική.

Η προβολή των δεδομένων προγράμματος δεν χρειάζεται κάποια ειδική γνώση αγγλικής ή ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε συνεννόηση με τεχνικό του γραφείου μας σας υποδεικνύουμε την χρήση και τις λειτουργίες του προγράμματος. Οι κωδικοί πρόσβασης για τη πλατφόρμα προβολής όπως και τα περιεχόμενα αυτής είναι αποκλειστικά στη χρήση σας. Το γραφείο ντετέκτιβ έπειτα από την εγκατάσταση δεν έχει πρόσβαση στο software για την παρακολούθηση κινητού και η χρήση γίνεται αποκλειστικά από εσάς.

Το πρόγραμμα για την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιεί το γραφείο ερευνών είναι κατασκευασμένο από ειδικούς προγραμματιστές του γραφείου μας. Δεν εγκαθιστούμε έτοιμα προγράμματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καθώς αντιμετωπίζουμε σοβαρά λειτουργικά προβλήματα. Εκτός αυτού καθιστούν το κινητό πιο αργό και δύσχρηστο. Τα προβλήματα αυτά μπορούν να οδηγήσουν το χρήστη σε εκκαθάριση του κινητού ή σε αγορά μία καινούριας συσκευής, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού να διαγραφεί ή να χαθεί.

Σε αρκετές περιπτώσεις τα έτοιμα προγράμματα αναγνωρίζονται από το προεγκατεστημένο antivirus της συσκευής και αφαιρούνται άμεσα από το χρήστη. Σε άλλες περιπτώσεις σταματούν να λειτουργούν μετά την αναβάθμιση του λογισμικού της συσκευής. Το software που έχει δημιουργήσει το γραφείο μας δεν επηρεάζεται από τέτοιου είδους παράγοντες καθώς δεν βαραίνει καθόλου την τηλεφωνική συσκευή αλλά ούτε αναγνωρίζεται από συστήματα ασφαλείας του κινητού.

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου : Πόσο διαρκεί η συνδρομή;

Η λιγότερη διάρκεια ενός λογισμικού για παρακολούθηση κινητού είναι ο ένας μήνας. Η μεγαλύτερη διάρκεια έγκειται στην επιλογή των πελατών και των εκάστοτε αναγκών. Κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο ντετέκτιβ η συνδρομή γίνεται μηνιαία, εξάμηνη και ετήσια αντίστοιχα.

Διάρκεια προετοιμασίας.

Όταν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε το λογισμικό για παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου θα πρέπει να έχουμε λάβει γνώση 24 ώρες πριν την εγκατάσταση του. Χρειάζεται να γνωρίζουμε την μάρκα του κινητού και εάν είναι εφικτό το μοντέλο, για ορίσουμε τις παραμέτρους για το πρόγραμμα παρακολούθησης ανάλογα ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Όπως αναφέραμε ο χρόνος εγκατάστασης είναι λιγότερο των 5 λεπτών και δεν χρειάζεται, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα, να παρευρεθέιτε με φυσική παρουσία.

Το γραφείο ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης και Συνεργάτες  δραστηριοποιείται στο χώρο των ιδιωτικών και επαγγελματικών ερευνών επιτυχώς από το 1980 έως σήμερα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αλλά και δίκτυο συνεργατών, παραμένει συνεχώς ενήμερο για όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Παρακολουθούμε διαρκώς σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και είμαστε σε συνεχή και καθημερινή ενασχόληση με τον τομέα των ιδιωτικών ερευνών. Με τον τρόπο αυτό έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε υπόθεση που μας αναθέτετε.

Βασικές αρχές του γραφείου ιδιωτικών ερευνών είναι εχεμύθεια, η αποτελεσματικότητα και η αμεσότητα σε σχέση με τους πελάτες μας. Αρκετές από τις επαγγελματικές αλλά και ιδιωτικές υποθέσεις που έχουμε αναλάβει κατά καιρούς έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας στις εφημερίδες αλλά και την τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 πλέον έτη λειτουργίας έχουν δημιουργηθεί 3 υποκαταστήματα μας σε Αθήνα, Πειραιά όπως και επαρχία. Με τον τρόπο αυτό μας δίνεται η δυνατότητα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα.

Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία και στις Μυστικές Υπηρεσίες Ελλάδος. Το Γραφείο μας εξειδικεύεται σε συστήματα ηλεκτρονικού εντοπισμού, παρακολούθηση ατόμου, αντιπαρακολούθησης, ηλεκτρονικής ασφάλειας αλλά και σε παρακολουθητικά συστήματα όπως μικροκάμερες, κρυφά gps, κρυφά καταγραφικά ήχου και άλλα.

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Επικοινωνήστε μαζί μας