Συνοδεία Ασφαλείας

Συνοδεία Ασφαλείας Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες.

Το Γραφείο μας εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών  συνοδείας σε άτομα υψηλής επικινδυνότητας. Διασφαλίζουμε την σωματική ακεραιότητα του ατόμου μέσω μίας ομάδας εκπαιδευμένου προσωπικού αλλά και αλεξίσφαιρων οχημάτων. Το σχέδιο προστασίας για την ασφάλεια του εκάστοτε ατόμου διαφέρει ανάλογα τις ανάγκες όπως και την επικινδυνότητα που διατρέχει το αυτό. Διαθέτουμε στόλο από συνοδευτικές μηχανές όπως επίσης και από αλεξίσφαιρα συνοδευτικά  οχήματα. Η εταιρεία μας διασφαλίζει όχι μόνο την σωματική ακεραιότητα του ατόμου αλλά και σε βαθμό αντιπαρακολούθησης φυσικής ή μη. Πραγματοποιούμε εκτίμηση κινδύνου, πλάνο διαδρομής και άλλες αντίστοιχες ενέργειες για την πρόληψη της ακεραιότητας του συνοδευόμενου. Η συνοδεία ασφαλείας απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά από ένα ανεκπαίδευτο άτομο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα διεξαγάγει  την υπόθεσή υπό συνθήκες  απόλυτης εχεμύθειας, ασφάλειας και αμεσότητας. Από αντιμετώπιση οικογενειακών και προσωπικών υποθέσεων μέχρι την διαλέυκανση σοβαρών εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες, αρπαγές κλπ. οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας παρέχουν την κατάλληλη εξυπηρέτηση.
Ο Πελεκάσης Νίκος εξειδικεύτηκε ως ηλεκτρονικός σε Ειδικά Συστήματα Επικοινωνίας. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία, στις Υπηρεσίες Ασφαλείας, την Εγκληματολογική Υπηρεσία αλλά και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Από την αποχώρησή του μέχρι και σήμερα έχει αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στις ιδιωτικές έρευνες.

Συνοδεία Ασφαλείας – Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας