Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις: Επιλογή και Υπηρεσίες Ντετέκτιβ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ;

Δεν υπάρχει κάποια σχολή, δουλεύουν κοντά σε πρώην αστυνομικούς οι οποίο διατηρούν γραφεία , εκπαιδεύονται και κατόπιν ανοίγουν δικά τους γραφεία.

Ναι, από το υπουργείο προστασίας του πολίτη η οποία ανανεώνεται και μπορεί να ανακληθεί σε περίπτωση παράβασης.

Δραστηριοποιούμαστε για την προστασία των συμφερόντων των πολιτών. Αρκετές φορές όμως μας έχουν ανατεθεί υποθέσεις του δημοσίου.

Γιατί αρκετές υποθέσεις δεν είναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας . Η Αστυνομία ακόμα και αν έχει την αρμοδιότητα δεν μπορεί να ασχοληθεί με κάθε περίπτωση μεμονωμένα, τις βλέπει σας σύνολο.

Δεν μπορώ να σας προσδιορίσω το ποσοστό επειδή οι επαγγελματικές υποθέσεις έχουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενώ οι προσωπικές-οικογενειακές έχουν μικρότερο.

Στις επαγγελματικές ζητάνε πληροφορίες για ανταγωνιστές, προϊόντα, στελέχη ,προσωπικό, αξιοπιστία συνεργατών-συναλλαγών ,διαρροή πληροφοριών ,κλοπές εμπορευμάτων κ.α. Ενώ στις ιδιωτικές προγαμιαίες έρευνες ,εξωσυζυγικές έρευνες, επιτήρηση ανηλίκων, κλοπές, απάτες  έλεγχος διαδικτυακός κ.α.

Facebook εικονικά-ψεύτικα προφίλ ,απειλές, απάτες μέσω διαδικτύου, εκβιασμούς. Αρκετές φορές έχω αναφερθεί στο facebook και γενικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι καλά αλλά για αυτούς που κάνουν καλοπροαίρετη και περιορισμένη χρήση. Ένα μεγάλο ποσοστό κρύβεται πίσω από ένα υπολογιστή για να βγάλει την επιθετικότητά του ,την ανηθικότητα ,τον τυχοδιωκτισμό του και να καρπωθεί είτε ψυχικά είτε οικονομικά οφέλη. Ομολογώ ότι και εγώ πολλές φορές αντλώ κάποιες πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για κάποιον που έχει την εμπειρία αλλά δεν μπορεί να συμβαδίσει με την τεχνολογία είναι ακατόρθωτο να έχει θετικά αποτελέσματα σε μία έρευνα. Γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει και οι πληροφορίες δεν μεταφέρονται πλέον ούτε με περιστέρια ,ούτε με σήματα καπνού, ούτε με αγγελιοφόρους.

Υπάρχει συνεργασία με την αστυνομία και θα έλεγα αρκετά καλή.

Είναι αρκετά δύσκολο και αρκετές φορές εκτιθέμαστε σε κίνδυνο, η εμπειρία είναι απαραίτητη γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα και να μηδενίσει την έρευνα.

Καταρχάς πρέπει να σας ομολογήσω ότι προέρχομαι από την αστυνομία, υπηρέτησα στην Ε.Υ.Π. και σε άλλες μυστικές υπηρεσίες. Από το 2000 έχω συνταξιοδοτηθεί. Πλέον έχω πανελλαδική άδεια από το υπουργείου προστασίας του πολίτη και εργάζομαι ως ιδιωτικός ερευνητής.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ο Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδα και στην Ελληνική Αστυνομία.

Η βασική αρχή στην δουλειά μας είναι η εχεμύθεια.

Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση τα στοιχεία των πελατών μας δεν γνωστοποιούνται.

Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται με απόλυτη σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Το γραφείο συνεργάζεται με την Ελληνική Αστυνομία με γενετιστή και προγραμματιστές.

Το αποτέλεσμα στο 99% των περιπτώσεων είναι επιτυχές.

Ακόμη και αν σας γνωρίζουμε προσωπικά, είτε είστε σε κοντινή περιοχή δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Η εχεμύθεια είναι η σημαντικότερη αρχή της δουλειάς μας.

Σε αυτήν την περίπτωση είναι στην κρίση του πελάτη αν στο τέλος της έρευνας θα κρατήσει επαφές μαζί μας. Η εταιρεία και οι υπάλληλοι σε κάθε περίπτωση δεν σχετίζονται με τους πελάτες στην προσωπική τους ζωή.

Η εχεμύθεια στην δουλειά μας είναι το Α και το Ω.

Το γραφείο ντετέκτιβ Νίκος Πελεκασης και συνεργάτες γνωρίζει καλά το χώρο των ιδιωτικών ερευνών. Τα 30 χρόνια εμπειρίας και η σύγχρονη τεχνολογία μας είναι το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Διαθέτουμε απο τα πιο σύγχρονα μηχανήματα Πανελλαδικά.

Ο Πελεκάσης Νίκος εκπαιδεύτηκε στην Ελληνική αστυνομία και στις μυστηκές υπηρεσίες Ελλάδος.

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ

Η εχεμύθεια στην δουλειά μας είναι το Α και το Ω.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Είμαστε απόλυτα αποτελεσματικοί και καλύπτουμε κάθε υπόθεση πλήρως

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το Γραφείο Ντετέκτιβ λειτουργεί από το 1980 και συνεχίζουμε επιτυχώς μέχρι και σήμερα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το γραφείο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.