Εξοπλισμός

Εξοπλισμός Ντετέκτιβ

Το γραφείο μας παραμένει συνεχώς ενήμερο για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, διαθέτοντας έτσι από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα Πανελλαδικά. Μέσω του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας, έχουμε τη δυνατότητα να εντοπίζουμε πηγές κακόβουλων ή ενοχλητικών κλήσεων. Είμαστε σε θέση να διαλευκάνουμε υποθέσεις απειλών και εκβιασμών διασφαλίζοντας τους πελάτες μας αλλά και το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έχουμε στη διάθεσή μας :

Το γραφείο ντετέκτιβ Νίκος Πελεκάσης σε Αθήνα και Πειραιά διαθέτει το πιο πρωτοποριακό σύστημα αντιπαρακολούθησης. Έχοντας στην κατοχής μας μηχανήματα που διακόπτουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες, απενεργοποιούν κάμερες, καταγραφικά αλλά και το διαδίκτυο είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ασφάλεια των συνομιλιών σας στο 100%.

Πως γίνεται;

Τα λεγόμενα jammer είναι ειδικές κατασκευές οι οποίες δημιουργούν παρεμβολές στα σήματα της κινητής τηλεφωνίας μπλοκάροντας έτσι τις εισερχόμενες εξερχόμενες κλήσεις, τα μηνύματα, αλλά και τα σήματα 3g,4g wifi, gps και λοιπά. Η εμβέλεια του μηχανήματος είναι εξαρτώμενη από τις απαιτήσεις τις εκάστοτε υπόθεσης, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλεκτικής διακοπής σήματος για παράδειγμα διακοπή σήματος μόνο 3g ή wifi.

Τα μηχανήματα αυτά αδρανοποιούν όλα τα μικρόφωνα δημιουργώντας έναν έντονο ήχο, ο οποίος δεν είναι αισθητός στο ανθρώπινο αυτί, που υπερβαίνει την ανθρώπινη φωνή κάνοντας ένα δυνατό και διαρκές παράσιτο. Με αυτόν τον τρόπο τα καταγραφικά ήχου και πάσης φύσεως μικρόφωνο, ακόμα και του κινητού τηλεφώνου, βγαίνουν εκτός λειτουργίας.

Μέσω ραδιοσυχνοτήτων οι κάμερες πάσης φύσεως απενεργοποιούνται και τα προσωπικά μας δεδομένα παραμένουν ασφαλή. Φυσική επαφή : Ο έλεγχος του χώρου και των πιθανών σημείων τοποθέτησης των παρακολουθητικών συστημάτων.

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.