Blog: Δημοσιεύσεις και άρθρα Ντετέκτιβ

υπηρεσίες ιδιωτικών ερευνών

Υπηρεσίες Ιδιωτικών Ερευνών

Οι υπηρεσίες ιδιωτικών ερευνών αποτελούν πολύτιμη βοήθεια τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις. Παρέχουν μια σειρά από υπηρεσίες, από έρευνες περιουσιακών στοιχείων έως τον εντοπισμό αγνοουμένων.

(περισσότερα…)

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου με πρόγραμμα.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες έχει τη δύναται να εγκαταστήσει πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου αλλά και ανάλογα υπολογιστή. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί το να έχουμε στην κατοχή μας για 3 λεπτά το κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή  τον οποίο ενδιαφερόμαστε να παρακολουθήσουμε. Ως γραφείο μπορούμε να στείλουμε συνεργάτη στο χώρο σας ώστε να γίνει η διαδικασία στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

(περισσότερα…)

Eταιρεία Yψηλής Aξιοπιστίας

Η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε για το 2021 ως «εταιρεία υψηλής αξιοπιστίας» με τη μέθοδο O.T.I. Το πιστοποιητικό χορηγείται σε επαγγελματίες που χαρακτηρίζονται από άψογη φήμη και συνεργασία μεταξύ των πελατών και των συνεργατών.

(περισσότερα…)

IOS ή ANDROID -2016

IOS ή ANDROID

IOS ή ANDROID

Πολύς λόγος έχει γίνει για την επιλογή του κατάλληλου κινητού για τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Ο περισσότερος κόσμος φαίνεται να τείνει σε λειτουργικά συστήματα ios ή android . Ποιο είναι όμως ασφαλέστερο κινητό για χρήση όσον αφορά την διάρρευση προσωπικών δεδομένων;

Στο θέμα της ασφάλειας η apple (ios) έχει κάνει την μεγάλη διαφορά.

Το επίπεδο ασφαλείας των συσκευών είναι αρκετές βαθμίδες ανώτερο από των υπολοίπων. Παράγοντες που ενισχύουν την άμυνα των συσκευών ios είναι αφενός πως δεν υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος του bootloader από τον χρήστη και αφετέρου το ίδιο δυνατό antivirus που είναι προεγκατεστημένο στην συσκευή. Επίσης λόγω των περιορισμών που υπόκεινται οι εφαρμογές μέσω του Sandbox και των αυστηρών ελέγχων που έχει η apple στις εφαρμογές του appstore, η εμφάνιση ιών είναι εξαιρετικά σπάνια έως αδύνατη.

(περισσότερα…)

Ασφάλεια ηλεκτρονικού υπολογιστή και δεδομένων.

Ασφάλεια ηλεκτρονικού υπολογιστή και δεδομένων :

Ένα γεγονός που προβληματίζει όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις στη σημερινή εποχή της τεχνολογίας είναι το αν και κατά πόσο είναι ασφαλή τα δεδομένα τα οποία διατηρούνται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Είναι γεγονός πως αρκετές φορές έχουν βρεθεί κακόβουλα λογισμικά σε χρήστες και έχουν διαρρεύσει πληροφορίες οικονομικού περιεχομένου, προσφορές διαγωνισμών, πελατολόγια αλλά ακόμα και προσωπικές πληροφορίες και έγγραφα. Η υποκλοπή των ανωτέρων πληροφοριών μπορεί να αποβεί καταστροφική για μία επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα. (περισσότερα…)

Η αξία της Πληροφορίας

maritime - η αξία της πληροφορίας - ντετέκτιβ

Η αξία της Πληροφορίας

Στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα δίνεται ολοένα και μεγαλύτερη βαρύτητα στην απόκτηση ικανότερων στελεχών και στη κατάρτιση αυτών. Προϋπόθεση αυτής της κίνησης από πλευράς των επιχειρήσεων είναι πως οι περισσότερες γνώσεις είναι πλέον «φανερές», δηλαδή συνιστούν πρακτικές και τεχνογνωσίες που διδάσκονται και που αποκτώνται μέσω της κατάλληλης εκπαίδευσης. Αντίθετα, σε παλαιότερες εποχές οι γνώσεις των επιχειρήσεων ήταν σε μεγαλύτερο βαθμό «σιωπηρές», αφού επρόκειτο για πατέντες και ευρεσιτεχνίες μη ευρέως γνωστές. Αντίστοιχα, οι πηγές πληροφόρησης για μια επιχείρηση μπορεί να είναι ανοιχτές, δηλαδή δημόσια προσβάσιμες, αλλά και κλειστές. (περισσότερα…)

Ντετέκτιβ Συνέντευξη

Συνέντευξη με Ντετέκτιβ. Κάθε πράγμα έχει δύο πλευρές.

Περάσαμε μια μέρα με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Νίκο Πελεκάση
Από τον Σέρλοκ Χολμς στο Facebook και από την απιστία στο τέλειο έγκλημα, η ζωή ενός ιδιωτικού ερευνητή είναι τόσο συναρπαστική όσο και επικίνδυνη (περισσότερα…)

Παραβιάζεται το facebook – 2017

Παραβιάζεται τελικά το facebook ;

Παραβιάζεται το facebook τελικά;

Στο My-City.gr αποκλειστικά, ο Νίκος Πελεκάσης, ντετέκτιβ, μας δίνει όλες τις απαντήσεις όσον αφορά την παραβίαση των λογαριασμών στο Facebook. (περισσότερα…)

Βιομηχανική Κατασκοπεία

Βιομηχανική Κατασκοπεία

Βιομηχανική Κατασκοπεία

Κατασκοπεία μεταξύ επαγγελματιών πάντα υπήρχε, ακόμα και στα πιο απλά επαγγέλματα. Ο περιπτεράς κατασκόπευε τον απέναντι αν θα είναι την Κυριακή κλειστός για να ανοίξει αυτός. (περισσότερα…)

Επάγγελμα Ντετέκτιβ

Επάγγελμα Ντετέκτιβ

Επάγγελμα Ντετέκτιβ. Μία συνέντευξη του ντετέκτιβ Πελεκάση Νίκου στο περιοδικό se-skepseis.gr
(περισσότερα…)

TOP