Ντετέκτιβ Βιασμοί

Ντετέκτιβ Βιασμοί

Ντετέκτιβ Βιασμοί: Το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Πελεκάσης Νικόλαος και Συνεργάτες είναι έχει τη δυνατότητα να αναλάβει όλες τις υποθέσεις που αφορούν βιασμούς. Η πάγια συνεργασία μας με γενετιστή αλλά και η εξειδικευμένη εκπαίδευση στον τομέα αυτό μας καθιστά απολύτως ικανούς να διαλευκάνουμε τέτοιου είδους υποθέσεις. Οι βιασμοί στην χώρα μας τον τελευταίο καιρό τόσο κατά  ενηλίκων όσο και κατά ανηλίκων έχουν αυξηθεί σε δραματικό επίπεδο.

Ο βιασμός είναι ένα δυσάρεστο περιστατικό το οποίο στιγματίζει το άτομο για την υπόλοιπη ζωή του. Το άτομο ή γονέας/ κηδεμόνας του οποίου το τέκνο έχει υποστεί βιασμό ή παρενοχλητική συμπεριφορά, πέραν της νομικής οδού, πρέπει να λάβει την συνδρομή και την συμβουλή ενός έμπειρου ψυχολόγου. Τα ανωτέρω γίνονται έτι απαιτητικότερα εάν το θύμα είναι ανήλικο και ιδιαιτέρως όταν είναι μικρής ηλικίας. Τα παιδιά πολλές φορές δεν είναι σε θέση  να περιγράψουν την πράξη ή ακόμα και εκφοβίζονται για να μην την μαρτυρήσουν. Σε κάθε περίπτωση οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προστατευτικοί αλλά και παρατηρητικοί για τέτοιου είδους ενδείξεις.

Το γραφείο μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, αναλαμβάνει να διαλευκάνει υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα κατά της προσωπικής σας ή ιδιωτικής σας ζωής και ελευθερίας. Από αντιμετώπιση οικογενειακών και προσωπικών υποθέσεων μέχρι την διαλεύκανση εγκλημάτων όπως βιασμοί, δολοφονίες, αρπαγές κλπ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και αμεσότητα.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών  σας διαβεβαιώνουμε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Στοχεύουμε πάντα στην διασφάλιση των συμφερόντων και την προστασία των πολιτών. Διεκπεραιώνουμε κάθε υπόθεση με άκρα σοβαρότητα και πάντα καταφέρνουμε να σας παρέχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Το γραφείο μας  αναλαμβάνει επαγγελματικές αλλά και προσωπικές υποθέσεις , με αντίστοιχη επιτυχία στην εκάστοτε περίπτωση. Μάλιστα πολλές από αυτές έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδες αλλά και τηλεόραση (κατηγορία δημοσιεύσεις στον τύπο). Στα 30 έτη λειτουργίας του γραφείου έχουν ιδρυθεί 3 υποκαταστήματα του γραφείου μας σε Αθήνα αλλά και επαρχία. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να αναλαμβάνουμε υποθέσεις πανελλαδικά. Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία και στις Μυστικές Υπηρεσίες Ελλάδος. Το Γραφείο μας έχει υψηλή εξειδίκευση σε συστήματα ηλεκτρονικού εντοπισμού, αντιπαρακολούθησης, ηλεκτρονικής ασφάλειας αλλά και σε παρακολουθητικά συστήματα, όπως μικροκάμερες, gps, καταγραφικά ήxου και άλλα.

Το γραφείο μας συνεργάζεται με πεπειραμένους δικηγόρους για πάσης φύσεως νομικά και μη αδικήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας