Ημέρα κατά της διαφθοράς

Βία κατά των γυναικών

Ημέρα κατά της διαφθοράς.

Μία συνέντευξη του ντετέκτιβ Πελεκάση Νίκου στην εφημερίδα “Ποντιακή Γνώμη”.

Η 9η Δεκεμβρίου έχει ορισθεί ως ημέρα κατά της διαφθοράς.

Στατιστικά, η χώρα μας, ανάμεσα σε 177 χώρες, καταλαμβάνει την 8η θέση, από την 94η που ήταν πέρσι. Δείγμα ότι μειώνεται.

Στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, με τα σκάνδαλα διαφθοράς, με υποθέσεις δωροδοκίας-δωροληψίας-χρηματισμού, είναι εμφανές ότι η λειτουργία του κράτους υπονομευόταν χρόνια τώρα. Αρκετοί βουλευτές-δημόσιοι λειτουργοί δηλώνουν ότι δεν είναι υπερήφανοι για κάποιους συναδέλφους τους και αμφισβητούν την εντιμότητά τους.

Οι πολίτες, βλέποντας τα παράθυρα περί διαγραφών ή τις ασπίδες προστασίας, αδιαφορούν για το πολιτικό σύστημα και αναζητούν χώρο να εναποθέσουν την ελπίδα τους. Από τα ΜΜΕ ακούγονται μεγάλα ονόματα αλλά και ασύλληπτα νούμερα. Οι λέξεις «κάθαρση» – «διαφθορά» είναι καθημερινές.

Η Ελλάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη θέση από το προηγούμενο έτος γιατί τα μέτρα που έλαβε είναι κάθετα, όχι μόνο για την πρόληψη αλλά και την καταστολή της διαφθοράς. Επιτροπές διαφάνειας – επιτροπές ελέγχου – διαύγεια – κίνητρα και ασυλία στους καταγγέλλοντες τη διαφθορά, ηλεκτρονικές συναλλαγές με εφορία – ΙΚΑ – πολεοδομία – κ.ά. υπηρεσίες.

Μεγάλο μέρος των πολιτικών πείσθηκαν ότι η διαφθορά, όσο χαμηλά και αν βρίσκεται, είναι εμπόδιο που υπονομεύει την ανάπτυξη, αλλά και διαχωρίζει τους πολύ πλούσιους και πολύ φτωχούς, αρνούνται πεισματικά και καταγγέλλουν στις αρχές τα κρούσματα. Μία μερίδα δικαστών συγκρούονται μετωπικά, σηκώνουν το λάβαρο της επανάστασης, ψάχνοντας δρόμους υπόγειους – σκοτεινούς για το πού πήγαν τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου.

Αυτή είναι και η μόνη ελπίδα, γιατί το δικαστικό σώμα απέδειξε ότι μπορεί να μην ήταν τόσο γρήγορο στη διευθέτηση δικαστικών υποθέσεων, αλλά τα σκάνδαλα διαφθοράς δεν το αγγίζουν.

Τέλος, αναρωτιόμαστε: Αφού η μίζα είναι ισχυρός μηχανισμός κινητήριας δύναμης, πώς με τόσες μίζες η χώρα μας έφτασε εδώ;

Ημέρα κατά της διαφθοράς.

Εφημερίδα “Ποντιακή Γνώμη“.

Ημέρα κατά της διαφθοράς

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών στην Αθήνα, Νίκος Πελεκάσης και συνεργάτες, λειτουργεί επιτυχημένα από το 1980 έως και σήμερα. Το προσωπικό μας απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματιές που παραμένουν διαρκώς ενημερωμένοι τόσο για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις όσο και για τις πιο σύγχρονες πρακτικές αντιπαρακολούθησης. Μέσα από τακτικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε το επίπεδο και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

Ιδιωτικές έρευνες – Υπηρεσίες Ντετέκτιβ σε Αθήνα, Πειραιά αλλά και Πανελλαδικά

Το δίκτυο συνεργατών μας διευρύνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας, με αποτέλεσμα να διασφαλίζουμε το υψηλό ποσοστό των επιτυχιών μας σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε. Κατά συνέπεια, διαθέτουμε την δυνατότητα να καλύψουμε υποθέσεις σε Αθήνα, Πειραιά αλλά και πανελλαδικά, με εγγυημένα αποτελέσματα. Με βασικές αρχές μας την εχεμύθεια, την ασφάλεια και την αμεσότητα, το γραφείο μας παρέχει στους πελάτες του υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ντετέκτιβ.

Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει μια επιτυχημένη θητεία στην Ελληνική Αστυνομία και τις Μυστικές Υπηρεσίες της Ελλάδος. Η καταξιωμένη του προϋπηρεσία και οι γνώσεις που απέκτησε εκτελώντας την θητεία του στις υπηρεσίες αυτές, αποτέλεσαν έναν αρωγό για την ίδρυση ενός από τα κορυφαία γραφεία ιδιωτικών ερευνών της Ελλάδος, που λειτουργεί από το 1980 με τεράστιο ποσοστό επιτυχιών. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία, μπορείτε να εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες του γραφείου μας χωρίς κανέναν δισταγμό.

Αυτό μου μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα γραφεία, πέραν της πολυετούς μας εμπειρίας, είναι φυσικά οι γνώσεις των ιδιωτικών ερευνών σε βαθμό που δεν διαθέτει κανένας άλλος. Το βασικότερο είναι ότι εμείς ΔΕΝ κάνουμε λάθη. Το προσωπικό μας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με εσάς, προκειμένου να σας παρέχουν έγκαιρα και έγκυρα τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Η εμπειρία του παρελθόντος και η σύγχρονη τεχνολογία μας, είναι το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε.

Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες
Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Σταδίου 39, Αθήνα, 2103616406
Δραγάτση 8, Πειραιάς, 2104131298
Ημέρα κατά της διαφθοράς.