Κρίση ανεξαρτήτως ηλικίας

Νεανική παραβατικότητα

Κρίση ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η κρίση στην χώρα μας προκάλεσε εκτός των άλλων και ψυχολογικά προβλήματα σε ανθρώπους που έχασαν την εργασία τους , έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους ή υπολειτουργούν.

Πολλοί σταμάτησαν τις καθημερινές δραστηριότητές τους ,έχασαν κεκτημένα ετών ,αλλά και την προσδοκώμενη ζωή την οποία επιθυμούσαν .Οι επικρατέστεροι λόγοι-αιτίες είναι η αβεβαιότητα για το μέλλον, το άγχος για την επερχόμενη απειλή και η καταστροφολογία που επικρατεί στην σκέψη του κάθε Έλληνα .
Η παρατεταμένη αυτή κρίση άρχισε να μεταδίδεται και να επηρεάζει τα μέλη της οικογένειας και ειδικά τους εφήβους.

Οι γονείς λόγο των παραπάνω αλλά και της δυσμενής οικονομικής κατάστασης, φέρονται απότομα και επιθετικά στα παιδιά τους. Οι νέοι από την άλλη βλέποντας τους γονείς ανήμπορους, χωρίς άμυνες ή εναλλακτικές λύσεις βυθισμένους στην αβεβαιότητα, την κατάθλιψη ,τη μελαγχολία χωρίς κοινωνικό και οικογενειακό υπόβαθρο, χάνοντας τις καθημερινές τους δραστηριότητες (φροντιστήρια, γυμναστήρια, διασκέδαση κλπ.) και αφού το οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι ευχάριστο ,αναζητούν διεξόδους αλλού.

Κρίση ανεξαρτήτως ηλικίας

Μεγάλη αύξηση παρατηρείται στη χρήση ναρκωτικών ουσιών και στην παραβατική συμπεριφορά, από τους νέους και όχι μόνο σε μονογονεικές ή πολύτεκνες οικογένειες οι οποίες δοκιμάζονται περισσότερο .

Βέβαια είναι γεγονός πως μεγάλος αριθμός άνω των 55 ετών , καθώς διαθέτουν παρελθοντική εμπειρία και είναι θωρακισμένοι μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την κρίση, εφόσον σε κάποιο στάδιο της ζωής τους έχουν εκτεθεί σε παρόμοιες ή χειρότερες οικονομικές καταστάσεις.
Τέλος θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι υπάρχουν σύλλογοι, μη κυβερνητικές οργανώσεις , δήμοι ,ακόμα και η εκκλησία που δρώντας εθελοντικά στέκονται ουσιαστικά και ακούραστα στο πλευρό όσων αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Βοήθεια επίσης προσφέρουν και σε περιπτώσεις που θα υποδείξουμε, στις οποίες κατά την άποψή μας συμπολίτες μας χρειάζονται υποστήριξη και είτε δεν έχουν συνείδηση της κατάστασής τους είτε δεν μπορούν για κάποιο λόγο να την ζητήσουν ,κάτι που μας καθιστά συνυπεύθυνους για τον διπλανό μας.
Ο Νικόλαος Πελεκάσης εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα ομαδικής και ατομικής ασφάλειας και υπηρέτησε σε μυστικές υπηρεσίες.

Κρίση ανεξαρτήτως ηλικίας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αρ. φύλλου 471
14 Ιουλίου 2012

Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει μια επιτυχημένη θητεία στην Ελληνική Αστυνομία και τις Μυστικές Υπηρεσίες της Ελλάδος. Η καταξιωμένη του προϋπηρεσία και οι γνώσεις που απέκτησε εκτελώντας την θητεία του στις υπηρεσίες αυτές, αποτέλεσαν έναν αρωγό για την ίδρυση ενός από τα κορυφαία γραφεία ιδιωτικών ερευνών της Ελλάδος, που λειτουργεί από το 1980 με τεράστιο ποσοστό επιτυχιών. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία, μπορείτε να εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες του γραφείου μας χωρίς κανέναν δισταγμό.

Αυτό μου μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα γραφεία, πέραν της πολυετούς μας εμπειρίας, είναι φυσικά οι γνώσεις των ιδιωτικών ερευνών σε βαθμό που δεν διαθέτει κανένας άλλος. Το βασικότερο είναι ότι εμείς ΔΕΝ κάνουμε λάθη. Το προσωπικό μας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με εσάς, προκειμένου να σας παρέχουν έγκαιρα και έγκυρα τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Η εμπειρία του παρελθόντος και η σύγχρονη τεχνολογία μας, είναι το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε.

Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Σταδίου 39, Αθήνα, 2103616406
Δραγάτση 8, Πειραιάς, 2104131298