Facebook και Διαρρήκτες

Facebook, ο καλύτερος πληροφοριοδότης των διαρρηκτών!

Facebook και Διαρρήκτες.

Μία συνέντευξη του ντετέκτιβ Πελεκάση Νίκου στην εφημερίδα «Δημοκρατία».

Όλα έτοιμα για τις διακοπές. Το σπίτι όμως; Στο έλεος των διαρρηκτών; Μπορούμε με απλά πράγματα να δυσκολέψουμε ή ακόμη και να αποτρέψουμε μια ενδεχόμενη διάρρηξη. Αφού κλείσουμε από τον γενικό διακόπτη όσες παροχές δεν είναι απαραίτητες -γιατί χειρότερη από τη διάρρηξη είναι η φωτιά-, δημιουργούμε την εικόνα ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι τοποθετώντας χρονοδιακόπτες που ανάβουν και εναλλάσσονται από δωμάτιο σε δωμάτιο σε τυχαίους χρόνους.

Ανεβάζουμε τις τέντες και κάνουμε εκτροπή του σταθερού τηλεφώνου στο κινητό μας.

Καλό είναι επίσης να ενημερώνουμε κάποιον να μαζεύει τα φυλλάδια και την αλληλογραφία μας. Τοποθετούμε ακόμη ένα led, μικρό λαμπάκι, στο μάτι της πόρτας, το οποίο αναβοσβήνει και δίνει την αίσθηση συναγερμού. Τόσο αυτό όσο και όλα τα παραπάνω έχουν πολύ μικρό κόστος αγοράς.

Επειδή όμως οι διαρρήκτες είναι επίμονοι, βρίσκουν πάντα τρόπο να ενημερώνονται για τη απουσία μας, όχι μόνο από το χτύπημα του κουδουνιού και της πόρτας. Μια μεγάλη και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών γι’αυτούς αποτελoύν τα social media. Με 4.990 φίλους, ποιος μπορεί να πει ότι όλα τα προφίλ φίλων του είναι πραγματικά και ότι δεν υπάρχουν ανάμεσα τους κάποια εικονικά;

Οι ηλεκτρονικοί μας φίλοι μας παρακολουθούν και μας διαβάζουν.

Facebook και Διαρρήκτες

Facebook και Διαρρήκτες

Έχω δει προσωπικά στα social media αρκετές κυρίες να λανσάρουν χρυσοφορεμένες τα αποκτήματα τους και να εξηγούν τι είναι το καθένα.

Άλλοι, πάλι, προβάλλουν αυτοκίνητα, μηχανές και φωτογραφίες του χώρου τους. Πολλοί απαντούν σε προσκλήσεις, Υπάρχουν ακόμη δεκάδες άλλες αξιόπιστες πληροφορίες όπως κ.λ.π.

Στη επιστροφή το σπίτι είναι… άδειο και το θύμα απορεί

Η προστασία της περιουσίας μας είναι και δική μας ευθύνη, οπότε πρέπει να λαμβάνουμε τα αναγκαία μέτρα πρόληψης. Υπάρχουν εταιρίες, οι οποίες είναι οργανωμένες με κέντρα λήψεως σημάτων, παρέχουν τους συναγερμούς με συνδρομή και μας ενημερώνουν για κάθε κίνηση μέσα, αλλά και έξω από τον περιβάλλοντα χώρο της οικίας μας. Σε περίπτωση διάρρηξης, πάντα ενημερώνουν την Αστυνομία, για να επέμβει. Ωστόσο, όταν επιλέγουμε μια εταιρία, θα πρέπει να ενημερωνόμαστε για το αν έχει άδεια από την αρμόδια αστυνομική αρχή.

Καλές διακοπές…
Facebook και Διαρρήκτες

Ο Νικόλαος Πελεκάσης εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα ομαδικής και ατομικής ασφάλειας και υπηρέτησε σε μυστικές υπηρεσίες.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αρ. φύλλου 172
9 Ιουλίου 2011

Ο Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος έχει υπηρετήσει μια επιτυχημένη θητεία στην Ελληνική Αστυνομία και τις Μυστικές Υπηρεσίες της Ελλάδος. Η καταξιωμένη του προϋπηρεσία και οι γνώσεις που απέκτησε εκτελώντας την θητεία του στις υπηρεσίες αυτές, αποτέλεσαν έναν αρωγό για την ίδρυση ενός από τα κορυφαία γραφεία ιδιωτικών ερευνών της Ελλάδος, που λειτουργεί από το 1980 με τεράστιο ποσοστό επιτυχιών. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία, μπορείτε να εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες του γραφείου μας χωρίς κανέναν δισταγμό.

Αυτό μου μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα γραφεία, πέραν της πολυετούς μας εμπειρίας, είναι φυσικά οι γνώσεις των ιδιωτικών ερευνών σε βαθμό που δεν διαθέτει κανένας άλλος. Το βασικότερο είναι ότι εμείς ΔΕΝ κάνουμε λάθη. Το προσωπικό μας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με εσάς, προκειμένου να σας παρέχουν έγκαιρα και έγκυρα τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Η εμπειρία του παρελθόντος και η σύγχρονη τεχνολογία μας, είναι το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών στην Αθήνα, Νίκος Πελεκάσης και συνεργάτες, λειτουργεί επιτυχημένα από το 1980 έως και σήμερα. Το προσωπικό μας απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματιές που παραμένουν διαρκώς ενημερωμένοι τόσο για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις όσο και για τις πιο σύγχρονες πρακτικές αντιπαρακολούθησης. Μέσα από τακτικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε το επίπεδο και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

Ιδιωτικές έρευνες – Υπηρεσίες Ντετέκτιβ σε Αθήνα, Πειραιά αλλά και Πανελλαδικά

Το δίκτυο συνεργατών μας διευρύνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας, με αποτέλεσμα να διασφαλίζουμε το υψηλό ποσοστό των επιτυχιών μας σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε. Κατά συνέπεια, διαθέτουμε την δυνατότητα να καλύψουμε υποθέσεις σε Αθήνα, Πειραιά αλλά και πανελλαδικά, με εγγυημένα αποτελέσματα. Με βασικές αρχές μας την εχεμύθεια, την ασφάλεια και την αμεσότητα, το γραφείο μας παρέχει στους πελάτες του υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ντετέκτιβ.

“Το ανωτέρω κείμενο  ενδέχεται να είναι ενδεικτικό πρακτικών και μεθόδων που χρησιμοποιούνταν παλιότερα. Ορισμένες τακτικές και μέθοδοι ενδέχεται πλέον να είναι μη εφαρμόσιμες βάση του νέου νόμου 5005/22 που αφορά τη διαδικασία άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων των πολιτών.”

Facebook και Διαρρήκτες
Ντετέκτιβ Πελεκάσης Νίκος και Συνεργάτες
Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών
Σταδίου 39, Αθήνα, 2103616406
Δραγάτση 8, Πειραιάς, 2104131298